Cum cumpar bilete de avion ieftine pe ruta Bucuresti-Oslo

Pentru a ajunge in capitala Norvegiei, Oslo, puteti lua avionul de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt KLM cu escala la Amsterdam si Wizz Air cu zbor direct si o durata a calatoriei de putin peste 3 ore.

Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

In Oslo veti ateriza pe unul dintre cele 2 aeroporturi: Gardermoen si Oslo Sandefjord Torp. Primul se afla la 47 de kilometri de Oslo si Torp la 118 kilometri sud de Oslo. Singura posibilitate accesibila de a ajunge in oras este cu ajutorul trenului care va duce pana in Oslo intr-o ora si 40 de minute din statia de la Torp sau puteti folosi autobuzul caz in care calotria este de o ora si 45 de minute si costa 30 de euro.

In ceea ce priveste achizitia de bilete de avion pentru aceasta ruta, ca si pentru multe alte rute din Europa si nu numai, recomandam cu caldura agentia Aerotravel Lufthansa City Center, ale carei sedii se gasesc in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Oradea sau Cluj-Napoca.

Oslo este capitala Norvegiei, stat situat in vestul Peninsulei Scandinave si, totodata, cel mai mare oras din Norvegia, si este un oras bogat in cultura si istorie a vikingilor.Daca aveti de gand sa vizitati Peninsula Scandinva atunci nu ratati ocazia de a vizita Oslo datorita multitudinii de activitati in aer liber si a atractiilor turistice Avand in vedere numarul destul de mare de atractii turistice, orasul Premiului Nobel necesita cel putin cateva zile pentru a descoperi cele mai importante muzee, biserici si parcuri. Printre cele mai cunoscute atractii amintim: Muzeul Vigeland situat in Parcul Frogner, Galeriile Nationale, Parcul Vigeland, , Palatul Regal, Catedrala Nidaros, Castelul Akershus etc.

In concluzie, Oslo, este un oras ce trebuie vizitat dar bineintele, veti avea nevoie si de o suma ceva mai consistenta decat in cazul destinatiilor traditionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *