Cumparati lenjerii de calitate de la Casa new Concept

Nu mai pierdeti timpul prin magazine daca vreti sa cumparati lenjerii de calitate, pentru ca majoritatea sunt produse in China sau Turcia din materiale proaste, preturile nu sunt cele mai mici si ajungi sa irosesti o zi intreaga cand totul e mult mai simplu si fara bataie de cap. Pentru ca am pierdut multe ore in ultimele zile, am cautat si alte solutii si asa am ajuns sa verific site-urile de pe net cu lenjerii, care sunt destul de multe, insa trebuie sa te orientezi dupa cele care par cele mai serioase.

Eu am ales Casa New Concept si nu regret deloc. Am vrut lenjerii 1 persoana pentru dormitorul fiului meu pentru ca cele pe care le avea erau deja vechi de cativa ani, nu mai aratau bine si nici nu mai erau practice, adica nu mai tineau de cald. Stiu ca materialele sunt cele care conteaza mult, insa trebuie sa tinem cont si de dorintele copiilor, asa ca poate fi destul de greu.

In schimb, a fost foarte lejer sa ne uitam impreuna la poze cu lenjerii si el sa imi spuna care ii place si care nu, iar eu apoi verificam compozitia acestora. In cele din urma am ajuns la un consens si pot sa zic ca pentru 90 de lei, nu am absolut nimic de reprosat, ba chiar imi pare rau ca nu am luat doua de la bun inceput.

Bumbacul 100% e foarte placut la atingere, dar pare si mai bine inchegat, cusaturile sunt mai puternice si modelul pare ca va rezista foarte bine in timp. Dupa ce am vazut cat de bine arata produsul, imediat am mai comandat inca unul ca sa alternez lenjeriile la fiecare 2-3 saptamani, in acest fel rezistand mai bine si nici nu ma mai incurc cu alte variante mai putin practice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *