Despre… ghost writer

Nu am sa stau sa va povestesc despre mine, despre cine sunt si despre hobbie-urile mele. Omul din spatele Ghost Writer nu este important – de fapt de aici vine si ideea de ghost, nu-i asa? – dar daca doriti sa ma deconspirati, sunt convins ca nu este nevoie de un detectiv particular pentru a afla cine se afla in spatele acestor randuri.

Proiectul de fata nu o sa fie un blog in care sa postez despre pisica vecinilor, invazia sirienilor, politica, moda si nici despre alte subiecte de larg interes – scopul proiectului este de a scoate in fata informatii din “industria online” – fie ele de natura didactica, tehnica, fie diverse idei ce isi vor gasi un refugiu in paginile acestui blog.

Ca si plan pentru ceea ce a mai ramas din anul 2015, as vrea sa abordez cateva subiecte pentru incepatori, subiecte usoare, prin care voi incerca sa-mi aduc aminte cum se scrie un text si cum ar trebui exprimate in scris cateva dintre notiunile pe care ar trebui sa le cunoasca orice persoana ce doreste o cariera in mediul online.

Din cuprins:

Capitolul 1 – “In cautarea bunastarii”.
– De la idee la realizarea unui proiect: cum se face studiul de “fezablitate”?
– Metode de evaluare a potentialului online (al unei afaceri)
– Efectuarea unui keyword research complet si corect…
– Este promovarea prin socialmedia utila? Daca da, cand? Si pentru cine?
– Cum sa facem spam? Adica… e-mail marketing.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *