Femibion si suplimentele pentru sarcina

Planuirea si perioada sarcinii sunt foarte complexe, motiv pentru care trebuie sa se tina cont de o multime de detalii, pentru a evita toate riscurile existente. Orice viitoare mamica isi doreste ca perioada sarcinii sa fie cat mai usoara si sa aiba parte de un bebelus sanatos, iar pentru a ajunge aici trebuie luate cateva masuri. Multe femei se intereseaza de Femibion si suplimentele pentru sarcina, insa pana sa se ajunga aici trebuie adoptat un stil de viata cat mai sanatos.

Plan alimentar corespunzator

Un plan alimentar alcatuit cu rigurozitate nu numai ca asigura o sarcina usoara, insa ajuta si la controlarea greutatii viitoarelor mamici. Asadar, acestea trebuie sa se hidrateze bine si sa consume cat mai multe lichide, chiar cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata, iar mesele trebuie sa includa numai alimente sanatoase. Se recomanda evitarea cafelei intrucat, conform studiilor, se pare ca exista o legatura intre aceasta si avorturile spontane, astfel ca nimeni nu isi doreste asumarea unui astfel de risc.

Suplimente

Femibion aduce cateva suplimente pentru sarcina care sunt recomandate tuturor mamicilor intrucat acestea au in componenta substantele de care este nevoie pentru ca urmatoarea perioada sa decurga in cele mai bune conditii. Chiar daca multe vitamine si nutrienti sunt preluate din alimentele consumate, rareori se ajunge pana la cantitatile recomandate, astfel ca se recomanda suplimentele.

De regula, se alcatuieste un plan cu perioada sarciniii si suplimentele care trebuie administrate, intrucat in anumite momente sunt recomandate anumiti nutrienti. Totusi, cele mai importante sunt cele care au in componenta acid folic, intrucat acestea previn cele mai multe riscuri, printre care defectele de tub neuronal ale fatului. In schimb, este esential ca suplimentele sa fie administrate in urma planului bine alcatuit impreuna cu medicul personal, pentru ca necesitatile pot varia de la o femeie la alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *